Allerede instruktør?

Allerede uddannet

yogainstruktør?

I 2016 kan du med et sær-tilbud også blive Crossyoga instruktør

Som yogafaith instruktører bliver du en del af et netværk, hvor du modtager inspiration og kan fortsætte din vandring både som instruktør og kristen.

 

Bliv en del af Yogafaith eller det europæiske Crossyoga netværk!

 

Underviser du allerede i yoga og er uddanneset instruktør har du nu muligheden for at blive en del af netværket ved at blive Crossyoga eller Yogafaith instruktør.

 

Som Yogafaith eller Crossyoga instruktør i Danmark får du fællesskab med andre kristne instruktører på tværs af landet. Du inviteres jævnligt til gratis eller billige undervisningsevents og du får bl.a. hjælp til PR fx plakater samt information på website og FB.

 

Der er ingen fastansatte i Crossyoga Danmark så netværket består af mennesker som brænder for ‘kristen yoga’ og for det Gud gør i os, og andre, gennem Crossyoga/ Yogafaith.

 

 

Hvordan?

Der er 4 steps du skal igennem for at blive certificeret Crossyoga instruktør. (Er du ikke allerde er uddannet yogainstruktør, skal du tage Crossyoga uddannelsen i Danmark for at blive certificeret.)

 

Hvis du ønsker at blive Yogafaith instruktør, kan du tage den online uddannelse som du finder på yogafaith.org og tage kontakt til os så vi kan byde din velkommen i den danske del af Yogafaith. Denne uddannelse er typisk noget dyrere.

 

Er du i tvivl om hvad det kræver at være Crossyoga instruktør, kan du læse mere her. Vi gennemgår det hele på step 1.

 

 

Helt konkret

Først og fremmest skriver du en mail til rie@crossyoga.dk og vi ringes derefter ved. Du er også velkommen til at skrive hvis du har spørgsmål.

 

Step 1.

Du mødes med en fra Yogafaith / Crossyoga lederteamet - din kontaktperson. Vi lærer hinanden at kende og du præsenteres for forventninger til en Yogafaith instruktør og du hører hvad du kan forvente. Vi har skrevet et dokument, som vi gennemgår sammen.

 

Step 2.

Du køber bogen 'Stretcing your faith' af Michelle Thielen, læser den samt andet relevant materiale som vi giver dig. Din kontaktperson er altid klar til en samtale hvis du har spørgsmål. (Det meste materiale er på engelsk)

 

Step 3.

Du deltager i mindst 2 Yogafaith eller Crossyoga sessioner så du har prøvet det.

 

Step 4.

Du forbereder og afholder en Crossyoga session på min. 45 min. hvor en fra Yogafaith / Crossyoga lederteamet er til stede (gerne sammen med andre deltagere). Denne session afgører om du godkendes som Crossyoga instruktør. Fordi Crossyoga har fokus på meditation skal eksamen indeholde korte meditationer (max. 10 min. pr. meditation) både i starten og slutningen af timen.

Skulle der mod alle forventninger være udfordringer, så arrangeres endnu en session efter at du har haft længere tids forberedelse. Dette er uden omkostninger.

 

 

Pris

De 4 steps koster kun 2500 kr. i 2016 og er inklusiv eksamen, certificering og kursusbevis.I 2017 vil prisen være 3000 kr. Hvis du har brug for at mødes for at 'afstøve' dine instruktørkompetencer aftaler vi dette. Forvent i så fald at prisen er 3500 kr.

 

Vi håber, at du vil være en del af Crossyoga og Yogafaith fællesskabet og opleve hvor givende det er, at lede mennesker ind i Guds kærlige nærvær gennem meditation og bevægelse.

 

 

En Crossyoga-instruktørs grundkompetencer

 

  • Du mestre minimum 5 meditationsteknikker og kan bruge bibelvers som tema i en yogasession.
  • Du har en grundlæggende forståelse for anatomi (dvs. store muskelgrupper og led).
  • Du kan guide deltagere verbalt gennem forskellige stillinger.
  • Du er bekendt med 'hands on' teknikker så du kan hjælpe deltagere til at udføre bevægelser og stræk sikkert.