Netværk for yogainstruktører

Bliv en del af et netværk for mennesker som søger Gud

Hvis du er yogainstruktør og søger Gud, vil vi meget gerne i kontakt med dig. Vi drømmer om at lave et netværk mellem kristne yogainstruktører. Formålet er, at inspirere og lære af hinanden.

Vi forstiller os at invitere til events 2 gange om året.

Hvis du skriver en mail til lene@yogafaith.dk, du kommer på en mailingliste og inviteres til netværksmøder.

 

Det er også muligt at blive yogafaith-instruktør

Har du en instruktøruddannelse svarende til 200 RYS hos Yoga Alliance, kan du blive yogafaith instruktør uden at det er dyrt og tager en masse tid. Ved at blive yogafaith instruktør får du god PR fordi dine yogatimer, workshops mm. fordi vi lancerer dem på dette website samt på facebookgruppen. Du inviteres der ud over til kompetenceudviklende events for yogafaith-instruktører og får hjælp med 'personlig PR' fx i form af skabeloner. På den måde bliver flyers, plakater mm. for dine evnets lækre og professionelle.

 

Helt konkret bliver du yogafaith instruktør sådan her:

  • Du mødes med en fra yogafaith lederteam. På mødet vil vi snakke om hvad yogafaith er, afstemme forventninger osv. Helt overordnet: lære dig at kende :-)
  • Du modtager et skrifteligt materiale om yoga, tro mm. som du skal læse (primært skrevet på engelsk)
  • Du deltager på mindst 2 yogafaith sessioner eller workshops
  • Du laver en yogafaith (prøve-) time hvor en yogafaith instruktør deltager for efterfølgende at give dig feedback. Herefter er du yogafaith instruktør og modtager et 'bevis' på dette.

Hele herligheden koster indtil 1. juni 2016 omkring 2500 kr. i alt (engangsbeløb).

 

Kontakt rie på rie@yogafaith.dk hvis du vil vide mere eller har spørgsmål. Inden længe offentlig gør lederteamet forventninger og enkelte retningslinjer gældende for alle yogafaith instruktører.

 

Vi håber, at du vil være en del af yogafaith familien!

CrossYoga er den Europæiske variant af de amerikanske Yogafaith

Netværk for instruktører