Lederteamet

CrossYoga er den Europæiske variant af de amerikanske Yogafaith

Bag Yogafaith Danmark / CrossYoga

Rie Frilund Skårhøj (E-RYT 200)

Grundlægger og Yogafaith ambassadør i Danmark.

Rie er uddannet sociolog, forfatter, foredragsholder og konsulent i sin egen virksomhed 'Ledfrivillige.dk' (www.ledfrivillige.dk) Hun har dertil læst en 2 årig teolog- og menighedsbaseret uddannelse i Malmø. Rie kommer sammen med hendes mand og tre børn i Byens Valgmenighed.

Ved siden jobbet som foredragsholder mm., arbejder hun som instruktør i Fitnessworld og underviser bl.a. i yoga. (200 RYS Yoga Alliance & Yogafaith instruktør). I sommeren 2014 fik Rie visionen om at starte 'yoga kombineret med kristen praksis' og i den anledning fandt hun Yogafaith.

Netværket CrossYoga & 'Yogafaith Danmark' ledes af et lederteam og Yogafaith ambassadøren.

Lederteamet mødes ca. 1 gang om måneden. Teamet består pt. af: Elise Bang, Louise Rostgaard og Rie Frilund Skårhøj.

Elise Bang

Grundlægger af Yogafaith Danmark.

Elise bor på Nørrebro, og har en kandidatgrad i Folkesundhedsvidenskab. Elise har praktiseret flere forskellige yogadicipliner i over 15 år, og har 2 års undervisningserfaring. Elise mener, at vores krop er en gave fra Gud, og vi skal benytte til at tilbede ham. Yogafaith kan i følge Elise, være vejen til at skabe en bedre relation med Jesus, og dermed også tættere og mere kærlige relationer med andre. Elise er kristen og kommer i Byens Valgmenighed. Mail: elise@yogafaith.dk

 

Louise Rostgaard