Yogafaith instruktører

CrossYoga er den Europæiske variant af de amerikanske Yogafaith

Yogafaith instruktører

Instruktører i alfabetisk orden: (For lederteamet som også er instrutører, se her)

Birthe Riis-Bentzen er arkitekt uddannet i Århus og har siden 2001 boet i København.

I 15 år har hun arbejdet med projektledelse indenfor indretning og byggeri for både offentlige og private virksomheder.

Hun finder i yogafaith nærvær med Gud og mærker hans kærlighed for det hele mennesket (krop, sjæl og ånd). Efter en hektisk og ofte teoretisk hverdag kan det være befriende at komme "ind i kroppen" og derigennem finde ro til at være sammen med Gud.

Hun kommer i frimenigheden KøbenhavnerKirken sammen med hendes mand og to drenge.

Heidi Højer er 38 år, bor i Nordjylland og er uddannet lærer men arbejder som Kirke og kulturmedarbejder i Elling sogn. Hun er gift med Søren og de har 2 børn. For Heidi giver tro og kristendom for alvor mening, hvis man tør lade dem tage plads i kroppen. YogaFaith kan ifølge Heidi være med til at skabe et kropsligt møde med en Gud, der kan mærkes og føles.

Karen Skadkær-Munch studerer en bachelor i Pædagogik på Københavns Universitet og arbejder hos KFUM-Spejderne i Danmark som projektmedarbejder.

Hun har været kristen helt fra lille og er gennem hendes opvækst blevet lært at tænke krop og spiritualitet som samlet i ét.

Karen har stor interesse for livsstil - herunder fokus på et balanceret liv og at søge Gud i hverdagen. Hun vil gerne gennem YogaFaith, og YogaFaith-retræter, hjælpe til at skabe spirituelle åndehuller, hvor vi kan søge Gud i en stresset og forjaget hverdag.

Rebekka Maria Brandt Kristensen

Sarah Krøger Ziethen

Susanne Fodgaard er uddannet Cand.Psych.Aut. og har arbejdet som klinisk psykolog gennem 12 år. Hun bor i Aalborg og kommer i Aalborg Valgmenighed, hvor hun er præstekone og mor til 3

drenge. Susanne blev Yogafaithinstruktør i foråret 2016. Hun drømmer om, at vi som kirke byder ind ift. det stærke fokus på krop der er i vores kultur – og vil samtidig gerne være med til at bringe ”krop ind i kirken”. Begge dele meget gerne gennem Yogafaith!

Mail: Susanne@yogafaith.dk

Der er i øjeblikket 14 danske Yogafaith instruktører. Læs mere om de enkelte instruktør neden for eller klik på de personer som er i lederteamet.